Recensies

Via een onderzoeksbureau bij Marja terecht gekomen. Met haar vriendelijke instelling had ze het vertrouwen snel gewonnen van mijn dochter. Ze voelde zich vanaf de eerste bijeenkomst op haar gemak. Ze heeft in korte tijd grote stappen gemaakt op rekengebied en wat het belangrijkste is, weer vertrouwen in haar eigen rekenen gekregen!

Ouder van een leerling uit groep 5

Blij dat ik met mijn dochter terecht ben gekomen bij Marja voor haar rekenproblemen. Ik ben ervan overtuigd dat als we Marja niet ingeschakeld hadden, mijn dochter niet zo ver zou zijn gekomen met rekenen. Ook de 1 op 1 begeleiding is voor mijn dochter heel zinvol geweest.

Ouder van een leerling uit groep 8

Super geholpen, persoonlijker kan niet. Wat is het beste voor dit kind. Top!

Ouder van een leerling uit groep 8

Met mijn zoon terecht gekomen bij Marja voor zijn dyslexie. Hij heeft enorme sprongen vooruit gemaakt en meer plezier in het lezen gekregen! Top!

Ouder van een leerling uit groep 7

Vriendelijkheid, aandacht en een luisterend oor, en het belangrijkste: op een leuke manier hulp krijgen bij wat mijn dochter moeilijk vindt bij rekenen. Rekenstof die op een makkelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Met als resultaat rekenen beter begrijpen en weer rekenen leuk gaan vinden. Marja is een aanrader!

Ouder van een leerling uit groep 8

Ik vond dat ik heel goed werd geholpen door Marja en ik weet nu veel meer en begrijp rekenen beter. Ik weet beter hoe ik de stappen moet gebruiken bij breuken en deelsommen.

Leerling uit groep 8

Via via bij Marja terecht gekomen. Mijn zoon voelde zich direct thuis en is in korte tijd met grote sprongen vooruit gegaan op zijn spelling. Hij kan zich nu een stuk beter handhaven op het VWO. Zonder deze begeleiding was dit zeker niet gelukt.

Moeder van een brugklas leerling

Wij zijn bij Marja terecht gekomen omdat onze dochter (10 jaar) vastliep met rekenen op de basisschool. In een korte periode heeft Marja haar ontzettend geholpen en heeft zij grote sprongen gemaakt. Onze dochter vond het altijd fijn bij Marja. Uiteraard omdat zij merkte dat door de duidelijke uitleg van Marja zij beter ging rekenen, maar ook zeker omdat Marja een kind echt een warm en welkom gevoel geeft. Ieder kind mag er zijn. En dat heeft onze dochter ontzettend goed gedaan, wij hebben nu een kind wat weer met plezier rekent en het vertrouwen in haarzelf weer terug heeft.

Ouders van een leerling uit groep 7

Praktijk voor Remedial Teaching Spijkenisse

De Praktijk voor Remedial Teaching Spijkenisse is een kleinschalige praktijk aan huis met specialistische kennis en ervaring in de begeleiding van kinderen met leerproblemen op de gebieden van technisch lezen, spellen (waaronder dyslexie), begrijpend lezen en rekenen.

Lees meer over de praktijk

Over Mij

Mijn naam is Marja Uijen en ik stel me graag
aan u voor!

Tijdens de basisschoolperiode van mijn eigen kinderen werd mijn belangstelling en enthousiasme voor het onderwijs gewekt...

Lees meer over mijzelf

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek maken, neemt u dan gerust contact op.